Σελίδες

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Κλειστό λόγω αγάπης...

 


Μουσική Βάσω Αλαγιάννη  Στίχοι Μαρία Παπαδάκη

Από το άλμπουμ του Βασίλη Λέκκα με τίτλο - Τον εαυτό μου ρώτησα - Κυκλοφόρησε το 2016 από την MLK.

Κρήτη! Χανιά! Κατοχή! Ο Μανόλης και η Νίκη γνωρίζονται και αγαπιούνται τρελά! Κλέβονται κάτω απ’ τη μύτη των Γερμανών και των γονιών τους. Από την ένωσή τους γεννιέται η κοκινομάλλα Ακριβή με τα σμαράγδια στα μάτια. 

Σκεπαστή αγορά στα Χανιά! «Κίρκη»! Το μαγαζί της Ακριβής που όλοι τη λένε μάγισσα! Πουλά βότανα, μαντζούνια, αρώματα και γιατρικά. Οι σοφές και φευγάτες ρήσεις της γιατρεύουν ψυχές και σώματα. 

Μόναχο! Ελπίδα, η γλυκιά μαυρομάτα... Μάρτιν, ο μεγάλος της έρωτας... Άγγελος ή δαίμονας; 

Κοντά στην Ακριβή βρίσκει καταφύγιο από τα λάθη της. Οι δυο γυναίκες θα δεθούν με φιλία μπιστική που θα κρατήσει μια ζωή. Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας όμως θα τις ρίξει σαν πεφταστέρια στην ίδια άβυσσο. 

Μια μέρα, η αέρινη φιγούρα με τα κατακόκκινα μαλλιά κλειδώνει την πόρτα του «Κίρκη» και καρφώνει πάνω της ένα χαρτόνι που γράφει: «Κλειστό λόγω…»

Υπάρχει άραγε δικαιολογία για μια μάνα που εγκαταλείπει το παιδί της; Μέχρι πού είναι δυνατόν να φτάσει μια βασανισμένη γυναίκα; Πόσο μπορεί να καθορίσει ένας άντρας τις επιλογές της;  Ο Μίλτος γίνεται ο φύλακας άγγελος της Ελπίδας....!!!!

Ο Σήφης, ο Κρητίκαρος τη διεκδικεί με μαντινάδες και λεβεντιά....!!!

Ταξίδι στο χρόνο, μυστικά που αλλάζουν ζωές, μάγια που γιατρεύουν, άρωμα κανέλας και γαρύφαλλου, μαντινάδες, πόνος, κι αγάπες αθάνατες, συνθέτουν μια ιστορία βασισμένη σε αληθινά γεγονότα....!!!

«Όταν αποφασίσεις να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να διεκδικήσεις τ’ αστέρια, ο ουρανός χαμηλώνει μόνο για σένα»...

Θα δικαιωθούν τα λόγια της Ακριβής....;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο/η είπε...